Добредојдовте во нашиот хотел

Хотел Елит Плаза е најлуксузен во својата класа, ги надминува стандардите и очекувањата на прием и го поврзува квалитетот на услуга со модерниот стил на престој.

Види брошура
Види ценовник

Наши сервиси

Дозволете да ве пречекаме и сместиме во следниве типови соби:
- Стандард
- Супериор
- Апартмани

Сите соби се опремени со:
- Минибар
- Дирекна телефонска линија
- ЛЦД
- Кабелска телевизија со 64 канали
- Безжичен интернет
- Фен
- Сеф
- Климатизација

повеќе инфо